HTML

Leonardo kertészei- a reneszánsz közösségi kert

Budapest szívében kialakított közösségi kert "magtársainak" információs és szórakoztató oldala. Szakmai és szakmaiatlan dokumentáció a kertről és másról, emberek kósza halmazának közösséggé válásáról.

Friss topikok

  • p-Aga: Talán tudok segíteni: szijjferi.hu/agro/paradicsom.php (2016.06.11. 14:28) Veszélyben a paradicsom!
  • Leonardo kertészei: Valóban, így van, ahogyan leírtad! De! 1. Van benne balzsam- és vörösborecet, ezen kívül 2. az ált... (2012.08.08. 14:35) Ketchup- és chutney rajongóknak!
  • Leonardo kertészei: Tök jó név! Nagyon tetszik! (2012.07.24. 10:46) Kösz!téri bútorok
  • Zsolt kertész: Kedves Blogolok és Kertészek! Ha "szakmai" kérdésetek van ne késlekedjetek! Várom kérdéseiteket. (2012.07.08. 20:05) Ave, szakértő!
  • Leonardo kertészei: Reménykedjünk, hogy egymásra találnak a messzi távolból is... (2012.06.14. 20:12) Padlizsán szex

Címkék

Ave, szakértő!

2012.06.22. 17:17 Leonardo kertészei

Két hete, amikor útjára indítottuk a blogot, az volt a kitűzött célunk, hogy legyen egy állandó szakértőnk, aki majd jól megmondja nekünk a tutit.
Zsolttal már szinte mindannyian találkoztunk a Leonardo Kertben a tereprendezési szombat alkalmával. Rengeteg elfoglaltsága mellett vállalta, hogy nyakába veszi a gondjainkat, írásban és személyesen is a segítségünkre lesz. Az alábbiakban megismerkedhetünk vele, kérlek, fogadd bizalommal Zsolt bemutatkozását! pici Zsolt.jpg
 
"Póczonyi Zsolt kertészmérnök vagyok, kiskereskedelmi értékesítési vezető az AgroBio Hungary Kft-nél. 
Kertészeti Főiskolán szereztem szőlő-gyümölcs szakon diplomát, ahol a borász fakultációt végeztem el (hivatalosan borász üzemmérnök az első felsőfokú diplomám).
Másoddiplomámat a Kertészeti Egyetemen szereztem, mint kertészeti áruforgalmazási szakmérnök.
 
Jelenleg Kecskeméten lakom, nős vagyok és két gyönyörű kislány édesapja.
Két kutya, egy macska és rengeteg dísznövény uralja a több mint 3000m2-es kertünket.
Igyekeztem erre a homokhátsági száraz területre mindazon növényt meghonosítani, amely ezt a kontinentális klímát elviseli.                                           
Sajnos, szomszédjaimtól eltérően semmi időm nincs a kertet haszonkertté varázsolni, így marad a szaktanácsadás nekik is, nektek is.
Remélem, a régi mondás nem lesz érvényes rám, hogy aki tudja csinálja, aki nem tudja oktatja...
Ha valami olyan probléma merülne fel, ami speciális területet érintene, amiben nem vagyok jártas, úgy dr. Sárospataki György kollégámat és Kazsuk Béla barátomat (volt évfolyamtársam és a legjobb kertépítő szakember, neki van a legszebb kertészeti árudája a szakma szerint) fogom megkérni a segítségre."
 
Zsolt család600.jpg
 

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://leonardokerteszei.blog.hu/api/trackback/id/tr144605037

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Zsolt kertész 2012.07.08. 20:05:07

Kedves Blogolok és Kertészek!

Ha "szakmai" kérdésetek van ne késlekedjetek!
Várom kérdéseiteket.
süti beállítások módosítása