HTML

Leonardo kertészei- a reneszánsz közösségi kert

Budapest szívében kialakított közösségi kert "magtársainak" információs és szórakoztató oldala. Szakmai és szakmaiatlan dokumentáció a kertről és másról, emberek kósza halmazának közösséggé válásáról.

Friss topikok

  • p-Aga: Talán tudok segíteni: szijjferi.hu/agro/paradicsom.php (2016.06.11. 14:28) Veszélyben a paradicsom!
  • Leonardo kertészei: Valóban, így van, ahogyan leírtad! De! 1. Van benne balzsam- és vörösborecet, ezen kívül 2. az ált... (2012.08.08. 14:35) Ketchup- és chutney rajongóknak!
  • Leonardo kertészei: Tök jó név! Nagyon tetszik! (2012.07.24. 10:46) Kösz!téri bútorok
  • Zsolt kertész: Kedves Blogolok és Kertészek! Ha "szakmai" kérdésetek van ne késlekedjetek! Várom kérdéseiteket. (2012.07.08. 20:05) Ave, szakértő!
  • Leonardo kertészei: Reménykedjünk, hogy egymásra találnak a messzi távolból is... (2012.06.14. 20:12) Padlizsán szex

Címkék

Még drágábban a Leonardo Kertnél

2012.07.02. 12:44 Leonardo kertészei

Brucie2.jpg

Bruce, a Willis szombaton a józsefvárosi Tömő utcában, a Leonardo Kertnél adta még drágábban. A film sztorija szerint John McClane (Willis) Oroszországba utazik, hogy kiszabadítsa foglyul ejtett fiát. A moszkvai jeleneteket veszik fel a 86 napos magyarországi forgatás során. A film 99%-a a fõvárosban készül, aminek nagy részét Józsefvárosban veszik fel.

Bruce600, bordó.jpg

Például a Leonardo Kertnél, aminek két veteményese (10-11. parcella) tartotta az egyik díszletet hátulról, tehát, ha a díszlet, vagy tágabban értelmezve a film bármilyen kategóriában Oscart kap, abban mi is benne vagyunk. Vérprofik és pörgősek voltak, holtidő nem volt, tak-tak-tak, forgott a kamera, mindenki tudta és tette a dolgát. Ma reggel robbantották a díszletfalat, ezt a két autót már kitolták (nem működők), és stikában lefotóztam, a kutyafutta látszik is rajtuk. Az egyik biztonsági őr "nem fotó" kiáltással utánam eredt, de akkor én már olyan ügyesen ugrottam át a Grundra, a sorompó alatt, hogy Nemecsek megdicsért volna, az őr meg - mit tehetett - feladta.

(e.)

Brucie600.jpg



Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://leonardokerteszei.blog.hu/api/trackback/id/tr924623756

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása